Camping Ganspoort

Wij heten je van harte welkom op Camping Ganspoort, het hoofdgebouw van de Utrechtse wijk Rotsoord, vlakbij Station Utrecht Vaartsche Rijn. Start hier je dag met een heerlijk ontbijtje, geniet van een likkebaardend lekkere lunch op het zonnige terras aan het water, nodig je hele familie uit voor een uitgebreid diner met pure, eerlijke ingrediënten of pak gewoon een ijskoud biertje aan de bar.

CAFE-RESTAURANT
In het levendige café-restaurant kun je terecht voor koffie en croissants, tonic en taartjes, bier en bitterballen, wijn en wentelteefjes. Van een copieus ontbijt of lichtvoetige lunch tot een brute borrelhap en een daverend diner. Alle gerechten zijn met zorg samengesteld door onze ambitieuze chef-kok, die een voorliefde heeft voor pure ingrediënten, afkomstig van -als het maar even kan- lokale, Utrechtse leveranciers.

Werkplek

Jouw eigen tentje in Camping Ganspoort? Het kan! Er zijn nog enkele werkplekken beschikbaar! Uitstekend bereikbaar met trein, boot, bus, auto of fiets en met alle faciliteiten die je mag verwachten van een hedendaags kantoor: aardige gasten, supersnel internet, gloeiend hete thee en jaloersmakend lekkere koffie.

Camping winkel

‘Nice to haves’ of ‘Need to haves’? Spoed je naar de campingwinkel en kies uit het compacte assortiment met o zo handige en verrassende spullen en heerlijk vers gebakken brood van de Broodcompany uit Utrecht Oost.

Agenda

Slaat de verveling toe? Trek je agenda en leg die naast die van ons. Op Camping Ganspoort is zoveel te doen dat je nu al tijd te kort komt als je alles wilt meemaken: van pubquiz tot minidisco en van vrijmibo tot themavond. We houden je graag op de hoogte via deze website, Facebook en Instagram. Kun je ons volgen?

Menukaart

Bij ons eet je pure en eenvoudige gerechten gemaakt met de lekkerste ingredienten. 

Vergaderruimte

Wil je even overleggen, brainstormen of gewoon rustig praten in groepsverband? We hebben een voortreffelijke vergaderruimte met alle mogelijke faciliteiten beschikbaar. En het goede nieuws is: je kunt deze ruimte huren! Het uitzicht op de Vaartsche Rijn krijg je er gratis bij. Klik hier voor meer info. 

Reserveren

 Behoefte aan zekerheid? Reserveer vanaf 1 persoon een plekje in ons café-restaurant. Stuur een email naar hallo@ganspoort.nl en wij reserveren een plekje speciaal voor jou. Wil je reserveren voor vandaag, bel dan even 030-2006186.

Events

GULPENER LIMITED EDITION

Woensdag 28 november om 17:30u slaan we exclusief het eerste vat Gulpener Dort limited edition aan. Kom je ook?

BINGO!

Zaterdag 8 december 2018 
vanaf 20:30 uur.
Stiften en stempelkaart gereed? Laat die balletjes maar rollen! Het is tijd voor Bingo met echte camping-prijzen. Gratis entree!

KERSTDINER

Paprika-Mascarponesoep

Proeverij van Gravad Lachs, Rundcarpaccio en Pain Perdu met geitenkaas

Scroppino van limoensorbetijs en prosecco

Parelhoen suprême met taartje van zoete aardappel, seizoensgroenten en rode portsaus

Witte- en pure chocolademousse met brownie, pecannoten en caramelsaus

Ons team


Wat is er te zien, te doen en te beleven in Rotsoord en wat in de rest van Utrecht? Raadpleeg het Camping Ganspoort team! Met kennis die een combinatie vormt van informatie uit Wikipedia/Utrecht, de Uitagenda Utrecht en DUIC (De Utrechtse Internet Courant) kunnen zij je zeker helpen. Of je nu voor je verloofde als verrassing een romantische boottochtje met picknick wilt regelen of een weergaloos verjaardagsfeestje voor je 80-jarige oma gaat optuigen? We helpen je graag!

Robbin Kroon

Campingbaas
“Utreg is me stadsie en Camping Ganspoort me tentje!”