Camping Ganspoort

Wij heten je van harte welkom op Camping Ganspoort, het hoofdgebouw van de Utrechtse wijk Rotsoord, vlakbij Station Utrecht Vaartsche Rijn. Start hier je dag met een heerlijk ontbijtje, geniet van een likkebaardend lekkere lunch op het zonnige terras aan het water, nodig je hele familie uit voor een uitgebreid diner met pure, eerlijke ingrediënten of pak gewoon een ijskoud biertje aan de bar.

CAFE-RESTAURANT
In het levendige café-restaurant kun je terecht voor koffie en croissants, tonic en taartjes, bier en bitterballen, rosé en runderhaas. Van een copieus ontbijt of lichtvoetige lunch tot een brute borrelhap en een daverend diner. Alle gerechten zijn met zorg samengesteld door onze ambitieuze chef-kok, die een voorliefde heeft voor pure ingrediënten, afkomstig van -als het maar even kan- lokale, Utrechtse leveranciers.

Menukaart

Bij ons eet je pure en eenvoudige gerechten gemaakt met de lekkerste ingredienten. 

Bekijk onze menukaart (pdf).

Vergaderen en scrummen!

Wil je even stevig scrummen, brainstormen of gewoon rustig praten in groepsverband? We hebben fijne vergader- en bespreekruimtes altijd alle mogelijke faciliteiten beschikbaar. En het goede nieuws is: je kunt deze ruimtes huren! Het uitzicht op de Vaartsche Rijn krijg je er gratis bij. Klik hier voor meer info. of stuur direct een mail naar: vergaderen@ganspoort.nl

Reserveren

 Behoefte aan zekerheid? Reserveer vanaf 1 persoon een plekje in ons café-restaurant. Stuur een email naar hallo@ganspoort.nl en wij reserveren een plekje speciaal voor jou. Wil je reserveren voor vandaag, bel dan even 030-2006186.

Events

PUBQUIZ

Dinsdag 13 Augustus is er weer een PubQuiz bij Camping Ganspoort!
Start quiz ±20.00 uur, einde ± 23.00 uur. Team maximaal 6 personen.
Deelname: €4 per persoon.
Inschrijven kan via: jochem@upbeatles.nl, of bel 030-2006186.

Tour de France Quiz!

Ga voor geel in de tour de france Quiz! maandag 22 juli 
Start quiz ±20.00 uur, einde ± 23.00 uur. 
Deelname: €5,- per persoon. Teams: Maximaal 6 personen
Inschrijven kan via: jochem@upbeatles.nl of bel 030-2006186

BUURTBIER

Vrijdag 19 juli
Vrijdag 16 augustus
Bier proeven op de gezelligste vrijdagmiddagborrel van Utrecht! Steeds keuze uit ruim 20 speciaalbieren en proefplankjes met vier bieren. Uitleg en advies over de bieren.

Ons team

Wat is er te zien, te doen en te beleven in Rotsoord en wat in de rest van Utrecht? Raadpleeg het Camping Ganspoort team! Met kennis die een combinatie vormt van informatie uit Wikipedia/Utrecht, de Uitagenda Utrecht en DUIC (De Utrechtse Internet Courant) kunnen zij je zeker helpen. Of je nu voor je verloofde als verrassing een romantische boottochtje met picknick wilt regelen of een weergaloos verjaardagsfeestje voor je 80-jarige oma gaat optuigen? We helpen je graag!

Robbin Kroon

Campingbaas
“Utreg is me stadsie en Camping Ganspoort me tentje!”