Camping Ganspoort

Wij heten je van harte welkom op Camping Ganspoort, het hoofdgebouw van de Utrechtse wijk Rotsoord, vlakbij Station Utrecht Vaartsche Rijn. Start hier je dag met een heerlijk ontbijtje, geniet van een likkebaardend lekkere lunch op het zonnige terras aan het water, nodig je hele familie uit voor een uitgebreid diner met pure, eerlijke ingrediënten of pak gewoon een ijskoud biertje aan de bar.

CAFE-RESTAURANT
In het levendige café-restaurant kun je terecht voor koffie en croissants, tonic en taartjes, bier en bitterballen, wijn en wentelteefjes. Van een copieus ontbijt of lichtvoetige lunch tot een brute borrelhap en een daverend diner. Alle gerechten zijn met zorg samengesteld door onze ambitieuze chef-kok, die een voorliefde heeft voor pure ingrediënten, afkomstig van -als het maar even kan- lokale, Utrechtse leveranciers.

Werkplek

Jouw eigen tentje in Camping Ganspoort? Het kan! Er zijn nog enkele werkplekken beschikbaar! Uitstekend bereikbaar met trein, boot, bus, auto of fiets en met alle faciliteiten die je mag verwachten van een hedendaags kantoor: aardige gasten, supersnel internet, gloeiend hete thee en jaloersmakend lekkere koffie.

Camping winkel

‘Nice to haves’ of ‘Need to haves’? Spoed je naar de campingwinkel en kies uit het compacte assortiment met o zo handige en verrassende spullen en heerlijk vers gebakken brood van de Broodcompany uit Utrecht Oost.

Agenda

Slaat de verveling toe? Trek je agenda en leg die naast die van ons. Op Camping Ganspoort is zoveel te doen dat je nu al tijd te kort komt als je alles wilt meemaken: van pubquiz tot minidisco en van vrijmibo tot themavond. We houden je graag op de hoogte via deze website, Facebook en Instagram. Kun je ons volgen?

Menukaart

Bij ons eet je pure en eenvoudige gerechten gemaakt met de lekkerste ingredienten. 

Vergaderruimte

Wil je even overleggen, brainstormen of gewoon rustig praten in groepsverband? We hebben een voortreffelijke vergaderruimte met alle mogelijke faciliteiten beschikbaar. En het goede nieuws is: je kunt deze ruimte huren! Het uitzicht op de Vaartsche Rijn krijg je er gratis bij. Klik hier voor meer info. 

Reserveren

 Behoefte aan zekerheid? Reserveer vanaf 1 persoon een plekje in ons café-restaurant. Stuur een email naar hallo@ganspoort.nl en wij reserveren een plekje speciaal voor jou. Wil je reserveren voor vandaag, bel dan even 030-2006186.

Events

BINGO!

Donderdag 21 februari 2019
van 20:00 - 23:00
Bingo Go Go Go bij Camping Ganspoort! Met volkszangeres Carola Kraai, Bingo meister Barry en zijn lieftallige assistente Shanasja is elke Bingo één groot feest! Nu! Met vette prijzen, Nederlandse muziek en veel humor.

HET EERSTE VAT

Vrijdag 8 maart om 16:30u
De Utrechtse brouwerij Van de Streek en Gulpener hebben samen een bier bedacht: Op Stoom.
Een fris lente- en zomerbier dat je moet proberen! Het eerste vat wordt op 8 maart om 16.30u aangeslagen bij Camping Ganspoort.
Limited edition Op Stoom bierglazen voor de early-birds!

Ons team


Wat is er te zien, te doen en te beleven in Rotsoord en wat in de rest van Utrecht? Raadpleeg het Camping Ganspoort team! Met kennis die een combinatie vormt van informatie uit Wikipedia/Utrecht, de Uitagenda Utrecht en DUIC (De Utrechtse Internet Courant) kunnen zij je zeker helpen. Of je nu voor je verloofde als verrassing een romantische boottochtje met picknick wilt regelen of een weergaloos verjaardagsfeestje voor je 80-jarige oma gaat optuigen? We helpen je graag!

Robbin Kroon

Campingbaas
“Utreg is me stadsie en Camping Ganspoort me tentje!”